تاریخچه خطوط دورشوال E1  PIR :

در گذشته ای نه چندان دور ، سازمان ها و شرکت هایی که نیاز به داشتن تعداد زیادی تماس تلفنی خروجی و ورودی داشتند ، می بایست به تعداد مورد نیاز خط تلفن شهری با شماره های مختلف خریداری کنند . این را تصور کنید که یک شرکت نیاز به 30 خط تلفن داشت ، مخابرات 30 زوج سیم مسی  به آن شرکت تحویل میداد که هر زوج سیم تلفن شماره مخصوص به خود را داشت . آیا این شرکت برای تبلبغات خود بر روی بروشور و روش های دیگر 30 شماره  را درج کند ؟!  از جهت فنی و عقلانی باید راهکاری ایجاد می شد که بتوان با تعداد سیم های کمتر و جهت جلوگیری از تعدد شماره ، ارتباط بین شرکت و مخاطبان برقرار شود .

راهکار های دیجیتال ارتباطات تلفنی در گذشته با سیستم ها مختلف و نام های مختلف مانند خطوط دورشوال ، PIR ، E1  وظیفه برقراری تماس های تلفن را بر عهده داشتند .

نماینده شرکت شما برای خرید این خطوط باید به مخابرات منطقه مراجعه می نمود و پس از ارائه مدارک ثبتی شرکت هزینه پیش ثبت نام و راه اندازی خط را واریز می نمود . بعد از گذشت زمان حدود 40 روز مخابرات زوج سیم مسی را تحویل مشترک می داد و بقیه فرایند  راه اندازی مربوط به سیستم سانترال داخلی مشترک می شد .

پس از خرید یک مودم از نوع پیشنهادی مخابرات مانند واتسون 5 ، زیمنس و غیره  به قیمت حدودی 3 میلیون تومان ، ارتباط زوج سیم به مودم متصل میشد و بعد از مودم با سانترال دیجیتال ارتباط میگرفت و سیستم تلفن گویا با قابلیت های مرکز تماس و کال سننتر راه اندازی می شد .

ظرفیت خطوط E1  در نهایت 30 تماس همزمان بود و این خطوط مشکلات مربوط به خود را نیز داشتنند . اولین و مهمترین مشکل خطوط E1  ، بحث تغییر آدرس مشترک بود که فرایند تغییر ادرس خط ابتدا میبایست مراحل حقوقی و اداری تغییر آدرس شرکت را طی می نمود سپس بعد از گذشت زمانی حد اقل 20 روز ، خط به محل جدید منتقل میشد . نکته بسیار مهم اینکه مشترک برای استفاده از خطوط خود تنها باید در محدوده مخابراتی همان مرکز شرکت خود را مجدد راه اندازی میکرد و قابلیت انتقال خطوط دورشوال و e1  بسیار محدود بود .

راهکار جایگزین خطوط دورشوال E1  PIR :

خوشبختانه چند سالی است راهکار های ارتباطی جدید با نام SIP-T ( سیپ ترانک ) جایگزین سیستم قبلی از طرف شرکت مخابرات شده و با حفظ کارایی که می باید به مشترک 30 خط به صورت یک شماره تلفن واحد بود به مشترکان و متقضیان معرفی شد .

فرایند اداری و مدت زمان راه اندازی به علت نیاز به طی مراحل حقوقی  و احراز اهلیت شرکت مشترک ، چیزی در حدود همان 40 روز است و در زمان راه اندازی نیز مخابرات در محل شما زوج سیم تحویل میدهد و مشکل قطعی 20 روزه خطوط برای جابجایی ادرس به قوت خود باقی است .

مزیت جدید این خطوط قابلیت جابجایی بین تمامی مراکز و مناطق مخابراتی است اما باید در نظر گرفت که زمان 20 روزه برای جابجایی خط سیپ ترانک در یک مرکز است و درصورت نیاز به تغییر منطقه  مخابراتی ، باید مراحل اداری ارسال مدارک داخلی مخابرات بین 2 منطقه صورت گیرد که طبق تجربه این فرایند زیر 1 ماه زمان بر نیست . شما میتوانید بر روی خطوط سیپ ترانک SIP-T  پنل پیامکی برای ارتباط بهتر با مشتریان داشته باشید .

بروز ترین و کم هزینه ترین راهکار کدام است ؟

از حدود ابتدای سال 1397 و همزمان با صدور مجوز فروش خطوط تلفن توسط شرکت های اینرنتی توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ، برای داشتن خط تلفن دیجیتال با یک شماره تلفن واحد و چندین تماس همزمان ، کافی است از شرکت اینترنتی که در حال حاضر سرویس اینترنت ADSL  شما را تامین می کند ، درخواست خرید خط تلفن را بدهید . این خطوط نیاز به تشریفات قانونی زیادی برای راه اندازی ندارند و احتمالا برای خرید 5 کانال به بالا مدارک هویتی شرکت را باید ارائه دهید و یا توجیه مناسبی برای داشتن این تعداد خطوط برای شرکت ارائه دهنده داشته باشید .

شما برای استفاده از این خطوط باید از شرکت مورد نظز یه ارتباط اینترنتی مانند ADSL  و یا اینترنت بیسیم داشته باشید و شرکت مذکور مجاز به ارائه شماره تلفن بر روی بستر ارتباطی خودش است . این تلفن های قابلیت ارائه جهت مصرف شخصی و صنفی نیز را دارد .

شماره تلفن های ارائه شده  به صورت 8 رقمی بوده و عمدتا با 9 شروع میشود و میتوانید ارتباط تلفنی 2 طرفه بر روی آن برقرار کنید . این خطوط ارتباطی با خطوط تماس های خدماتی با پیش شماره 909 ندارد و شماره های خدماتی طول ارقامی بالاتر از 8 رقم را دارند و پس از ثبت نام خط ، خط برای همیشه به نام شماخواهد بود  .

برای راه اندازی این خطوط شما ضرورتی به استفاده از سانترال ندارید و میتوان اکانت ها را بر روی کامپیوتر تنظیم کرد و با هدست به اقدام برقراری تماس نمود و یا بر روی تلفن همراه این اکانت را ست نمود و تا زمانی که درمحدوده سیگنال وای فای اینترنت خود باشید ، تماس تلفنی خطوط را بر قرار نمایید .

در صورت نیاز به سانترال برای این خطوط نیاز به داشتن تجهیزات گران قیمتی ندارید ، نرم افزار سانترال میتوان بر روی یک کیس رایانه متوسط راه اندازی شود .

خطوط ارائه شده توسط تلـفُـنِـت از دسته خطوط ارایه شده توسط شرکت های اینترنتی است و ما میتوانیم در راه اندازی این خطوط در خدمت شما باشیم . شرکت های ارایه دهنده این خطوط به ترتیب ارزیابی کیفیت و پشتیبانی توسط ما و نظرات مشترکان به ترتیب ذیل می باشد :

شرکت پیشگامان توسعه ارتباطات

شرکت شاتل

شرکت آسیاتک

شرکت رسپبنتا

با دیگر مقالات وب سایت تلـفُـنِـت همراه ما باشید ، تلـفُـنِـت را در گوگل جستجو کنید .

در صورت ایحادهر گونه سوال ، در بخش نظرات مطرح نمایید .

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید